Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig med kommentarer, spørgsmål og andet. I den udstrækning, jeg kan overkomme det, skal jeg også nok forsøge at svare. Du kan enten indsende en kommentar i den dialogboks, der optræder i bunden af de fleste artikler her på hjemmesiden, eller sende mig en ganske almindelig e-mail til steffen.jensen@live.com.
     Lad mig i den forbindelse komme med et par bemærkninger om min politik med hensyn til debat og blog-kommentarer her på hjemmesiden. Jeg vil ikke offentliggøre anonyme meningstilkendegivelser på hjemmesiden. Jeg er selv en af dem, der mener, at debatniveauet på internettets mange blogs lider på grund af at folk under et eller andet tåbeligt dæknavn nyder at lufte ekstremistiske, vanvittige synspunkter.
     Jeg bruger megen tid, energi og penge på at få denne hjemmeside til at tage sig godt ud som muligt og præsentere kvalificeret indhold til glæde for fornuftige, seriøse, tænkende mennesker. Derfor ”filtrerer” jeg de læserbidrag, der kommer ind, fordi jeg ikke ønsker, at niveauet fra nettets lavest mulige fællesnævner også siver herind på min hjemmeside.
     Så dine meninger, kommentarer og andre bidrag er mere end velkomne. Jeg vil virkelig se frem til at høre fra dig. Men kun hvis du vil stå ved dine synspunkter med navns nævnelse og hvilken by, du kommer fra. Desuden beder jeg også om din e-mail-adresse. Den bliver dog ikke offentliggjort. Det handler kun om, at jeg ønsker at være i stand til at kommunikere med dig. Hvis jeg for eksempel synes, at din kommentar er så interessant, at den med visse ændringer kunne gives en særlig placering sammen med nogle andre indlæg, så vil det være fint, at vi kan komme i kontakt med hinanden. Jeg er overbevist om, at du, hvis du kan lide denne hjemmeside, også vil sætte pris på denne redaktionelle linje. Du kan læse mere om dette ovre på siden ”Diskussion & Debat”.