Hjemmesiden:

Nu ordnet i emner


 
 


JERUSALEM (01.09.2012):  Min hjemmeside begynder langsomt mere og mere at ligne en rigtig hjemmeside med masser af indhold. Så meget at det kan være svært at få overblik over det. Endelig er jeg nået dertil, hvor jeg har fået emneopdelingen til at fungere. Så i de seneste dage har jeg arbejdet på højtryk, med at pløje mig baglæns igennem alle de artikler, jeg igennem årene har skrevet her til hjemmesiden, og få dem organiseret efter emner. Det virker ikke helt endnu. Enkelte steder er emnerne fortsat ude af drift, men jeg arbejder på at finde fejlene og få dem rettet. 
 
Jeg synes dog allerede, at hjemmesiden på grund af emneopdelingen er blevet meget, meget mere brugbar for de af Jer, der ønsker at søge tilbage i de efterhånden mange artikler, der er skrevet om de forskellige mellemøstlige emner og om fotografi, som er det min hjemmeside primært beskæftiger sig med.

 Ta' på opdagelsesrejse, klik løs

 
 

Ved at klikke videre på et af emnerne enten i den sorte emnebjælke foroven eller i boksen øverst til venstre her på siden, kan du se nogle af de ting, jeg tidligere har skrevet her på hjemmesiden, nu organiseret efter emne - og visse steder på grund af emnets omfang også i underemner.
 
Hvis du mest er interesseret i mine skriverier om fotografi, så er der ovre under fanebladet BLOG emnet FOTOGRAFI. Her har du en liste over mine artikler. Men der er naturligvis også mange andre ting, blandt andet Fotogallerier, Fotodagbog og så videre. Derfor har jeg også lavet en side med en samlet oversigt over alt, der har med fotografi at gøre.
 
God fornøjelse.