Ikke udsolgt alligevel:

Untold Stories

ODENSE (14.01.2019): Jeg har sikkert ”skudt mig selv i foden”. Når jeg holder nogle af mine foredrag om mit fotografi, bliver jeg altid spurgt, om folk kan købe min fotobog. Mit svar har i flere år været, at bogen ”Untold Stories – Billeder og beretninger fra Mellemøsten” desværre er udsolgt fra forlaget.
 
Det skrev jeg også for et par dage siden her på min Facebook-side. Jeg skulle samme aften ud for at holde et fotoforedrag, og Facebook mindede mig om, at det samtidig præcis var syv år siden, bogen var udkommet. Det opslag lagde jeg ud på Facebook, men tilføjede så, bare for at folk ikke skulle løbe deres boghandlere på dørene, at bogen desværre ikke kunne købes længere.
 
 
Du kan altså stadigvæk nå at købe et eksemplar af Untold Stories, hvis du skynder dig. Rapport fra en Ørkenspejling ved siden af, ER faktisk udsolgt, og det er den stadigvæk.

Det viser sig, at det ikke er sandt!!!
 
Et par dage senere en venlig mail fra Pernille Madsen, forlagssekretær på Ajour, som fortæller mig, at der sørme stadigvæk er nogle enkelte kasser tilbage med bogen. Hvor mange ved jeg ikke. Men den kan altså købes lidt endnu.
 
Den oplysning er nu bragt videre.
 
Til alle dem, der igennem tiden har spurgt mig, beklager jeg mine forkerte oplysninger. Nu er chancen der imidlertid. Så hvis I fortsat er interesserede, skal I skynde Jer, for der kan virkelig ikke være ret mange eksemplarer tilbage.

* * *
 
SIDSTE NYT
Det tog så kun et døgns tid. Efter jeg her og på min Facebookside havde skrevet, at der faktisk stadigvæk var eksemplarer af "Untold Stories" tilbage på forlagets hylder i Aarhus, er de resterende bøger blevet revet væk. Så nu er bogen altså udsolgt, som jeg (fejlagtigt) har påstået i et par år.
 
En god fotografven har dog fortalt mig, at der stadigvæk er online-boghandlere, der har den til salg. Jeg ved ikke hvilke. Bogen står også i et antal eksemplarer på de fleste biblioteker.
 
Fortvivl dog ikke. Bare fordi bogen er udsolgt fra forlaget, betyder det ikke, at du er udelukket fra at læse den eller se billederne. Jeg har nemlig givet fri, gratis adgang til hele bogen her på hjemmesiden. Endog med yderligere bonusinformationer og billeder, som ikke er med i den trykte udgave af bogen. Så "Untold Stories" eksisterer stadigvæk.
 
Klik her, så kommer du videre til en oversigt over "Untold Stories" i dens online version.
  
Klik her, så kommer du videre til Forlaget Ajour’s side om min fotobog.

 


 
Tilføj kommentar
 
 
2 Kommentarer: