Ufortalte beretninger 51:

De nye mediers revolution

Stemningen er marineret i vrede. Spændingerne er til at tage og føle på. Demonstranterne kommer fra den ene side. Slagordene gjalder. Politiet spærre vejen. På fortovet sidder gæsterne på caféerne som tilskuere til verdenshistorien.
 
”Folket… folket det er mig. Det er de andre her. Vi er folket. Vi er ikke terrorister. Vi er almindelige mennesker, der bare vil være frie. Men politiet angriber os, som om vi er farlige terrorister. Det er politiet, der er forbrydere”, siger en ophidset Sami Benoush.
 
Pludselig lyder et skud. Der går et gisp igennem demonstranterne. Ingen ved, om det er et skud med skarpt eller blot en chokgranat. Så går politifolkene i aktion. Slagene ramler ned til højre og venstre. Skrig og forbandelser. En bliver ramt af slag i nakken og synker sammen.
 
Cafégæsterne ser chokeret til. Nogle løber bort. Andre kaster sig sammen med demonstranterne over politifolkene.
 
 
* * *
     
Forgående afsnit -- Næste afsnit
 

 
 
”Ufortalt…” som e-bog
Hvis du vil se en oversigt over alle de afsnit af ”Untold Stories: Billeder og beretninger om Mellemøsten”, som indtil videre er blevet offentliggjort her på hjemmesiden, så kan du finde den ved at klikke her. Listen bliver løbende opdateret.


 
Tilføj kommentar