Fotografisk:

De vilde heste... endnu en gang

Lige i øjet, kunne man sige. Helt op, tæt på og personligt.
Lige i øjet, kunne man sige. Helt op, tæt på og personligt.

En superkort opdatering. Jeg får ikke fotograferet så meget lige for tiden, men her kommer der dog et lille fotografisk "pip" fra baghaven.


 
 
Går man stille og roligt rundt, kan man godt placere sig i forhold til hestene, så lysinfaldet bliver lidt mere interessant... også uden at skræmme dem.

Her endnu nogle linjer og et par fotos af ”mine” vilde heste i baghaven.

Jeg har sommerferie. Ret sent. Jeg ved det. Men min datter og svigersøn er på besøg, og vi har en konstant gennemstrømning af gæster, så jeg har ikke rigtig tid til at fotografere. 

Indimellem står jeg meget tidlig op – eller går meget sent i seng, så der er lige pludselig nogle muligheder for at fotografere i det spændende, anderledes lys, som jeg forsøger at udnytte. Eller når jeg hører hestene vrinske tæt på huset, så jeg går ned i bunden af haven, og får mig et par skud. Men at dedikere halve eller hele dage til at dyrke fotografiet, de kan jeg ikke. Derfor er det lidt, jeg får lavet lige i øjeblikket, udelukkende i og i omegnen af vores have.

Her et par skud mere af de vilde heste. Det ene – hvor den søde hest viser sit tandsæt – ville sikkert føre til en fyring, hvis jeg var portrætfotograf, og jeg burde sikkert ikke vise det, hvis det havde været en person. Men jeg tvivler på, at jeg kommer til at høre fra brudgommens vrede mor på grund af dette portræt, så jeg vover at lægge det ud på nettet.


* * *

Foto-nørd'isk:
Billederne er taget med et Canon EOS 5D III med et Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG påmonteret.

 
Måske ikke det mest flatterende billede med det tandsæt, beklager...
 
Måske ikke det mest flatterende billede med det tandsæt, beklager...
 
...men så kommer der et mere acceptabelt, 'officielt' portræt her. Håret ku' dog godt have tålt en tur til frisøren.
 
...men så kommer der et mere acceptabelt, 'officielt' portræt her. Håret ku' dog godt have tålt en tur til frisøren.
 
Tilføj kommentar